Sök produkt

Din kundvagn

Din kundvagn innehåller just nu:
artiklar, kr | Gå till kassan

Nyhetsbrev

Registrera din e-postadress till vårt nyhetsbrev och du får spännande nyheter direkt till din inkorg.

Integritetspolicy

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25. Maj 2018.
GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL).

Syfte med lagen är att: Skydda personuppgifter på ett bättre och mer harmoniserat sätt inom EU så att personuppgifter kan flöda mellan ÉU-länderna på ett säkert sätt. Fri rörlighet.

Vem är ansvarig för dina personuppgifter?

Kala AB 556797-8316 är ansvarig för att dina personuppgifter behandlas på ett lagligt sätt:

Det är viktigt för oss att värna om din personliga integritet och att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

Vilka personuppgifter behandlar Kala AB

De personuppgifter som vi behandlar är de uppgifter som du har lämnat till oss eller som vi har samlat in från dig eller tredje part.

För vilka ändamål behandlar vi dina personuppgifter?

All insamling och behandling av personuppgifter sker i syfte att administrera och fullgöra våra åtaganden gentemot dig, förbättra våra erbjudanden och tjänster och kommunicera dessa till dig samt för att tillvarata våra rättigheter och uppfylla våra skyldigheter enligt lag eller avtal.

Vilka kan få tillgång till dina personuppgifter?

Dina uppgifter behandlas som utgångspunkt bara av de personer i företaget som har användning av informationen för att hela tiden kunde ge dig den bäste service – skicka rätt varor till rätt adress – frågor ang. din beställning, reklamationer, betalningar, garantier etc.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

Vi och våra samarbetspartners (Adako – order/bokföringsprogram /Lime –säljhjälp program/har vidtagit  säkerhetsåtgärder för att skydda personuppgifter som behandlas.
Vi har brandväggar som skyddar mot externa hot för att skydda och förhindra obehörig tillgång till våra nätverk och system.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Beroende på vilket ändamål som ligger till grund för en viss behandling av dina personuppgifter sparar vi dina personuppgifter under olika lång tid.
När du köper en vara hos oss, sparar vi i utgångspunkt dina uppgifter så länge kundförhållande består och ibland längre för att fullgöra förpliktelser i lag eller avtal.

Hur kan du påverka vår behandling av dina personuppgifter?

Enligt gällande dataskyddslagstiftning har du rätt att få tillgång till information om vilka personuppgifter som vi behandlar om dig samt rätt att begära rättelse av dina personuppgifter.

Du behöver aldrig lämna dina personuppgifter till oss, men i det fall att du inte gör det, kan vi oftast inte ingå eller fullgöra avtal med dig.

Varan placeras nu i din kundvagn