Sök produkt

Din kundvagn

Din kundvagn innehåller just nu:
artiklar, kr | Gå till kassan

Pris: 4499 :-
Lägg i kundvagn

Fler bilder (klicka för att förstora)

Bilkamera 650-Truck DR650GW-2CHBilkamera 650-Truck DR650GW-2CH

BLACKVUE Bilkamera 650-Truck DR650GW-2CH 16GB - Produktinformation

Bilkamera 650 Truck DR650GW-2CH 16GB

   • 3 olika fotograferingslägen
   • Kameran har inbyggd GPS
   • Växlar automatiskt till parkeringsläge*
   • Röststyrd

  BlackVue 650s Truck är speciellt utformad för lastbilar och andra större fordon. Den främre kameran är identisk med DR650s medan den bakre kameran dessutom är vattentät, med IR och 720P upplösning. Den levereras med en 20 meter lång videokabel som också är vattentät.

  Blackvue 650s Truck är väldigt användarvänlig, har en snygg design och erbjuder många funktioner. Kameran har inbyggd WiFi så att du kan "strömma" direkt till din smartphone. Videokvaliteten är så bra att du enkelt kan se bilskylten på bilen framför dig, även i mörkrer. Du kan rotera kameran 360 grader runt för att ställa in rätt vinkel. Med knappen "LOCK" frigör du enkelt kameran och tar ut den ur bilen.

  Denna modell har inbyggd GPS och med BlackVues egen programvara kan du se fart och position. Du kan också se din position på Google Maps via programmet. Kameran har ett inbyggt batteri som säkerställer att den fortsätter att filma även om strömmen bryts. Blackvue 650s Truck är väldigt lätt att använda, och med LED-lamporna kan du enkelt se anslutningen till GPS, WiFi och om kameran är i inspelningsläge.

  Läs mer Här


  Artikelnummer: 4809
Varan placeras nu i din kundvagn