Sök produkt

Din kundvagn

Din kundvagn innehåller just nu:
artiklar, kr | Gå till kassan

Nyhetsbrev

Registrera din e-postadress till vårt nyhetsbrev och du får spännande nyheter direkt till din inkorg.

Pris: 3589 :-
Lägg i kundvagn

Fler bilder (klicka för att förstora)

BLACKVUE MicroSD 256GB Ink.adapter

BLACKVUE MicroSD 256GB Ink.adapter - Produktinformation

BLACKVUE MicroSD 256GB Ink.adapter

•BlackVue microSD-kort är optimerade för att fungera med alla BlackVue-bilkameror

•Tillgänglig kapacitet är: 32 GB, 64 GB, 128 GB, 256 GB.

Vi rekommenderar att du använder BlackVue microSD-kort för optimal prestand

Anledningen är att bilkameror sätter microSD-kortet under högre stress än de flesta elektroniska produkter, som actionkameror eller DSLR, på grund av deras konstanta loopinspelning.

Vi testar våra kort noggrant innan vi väljer dem för att ingå i våra produkter, för att se till att deras prestanda är bra och försämras så lite som möjligt över tiden.

Att använda tredjeparts microSD-kort kan påverka bilkamerans prestanda, och i vissa fall tvinga bilkameran att starta om slumpmässigt under inspelning.

Även om det grundläggande kravet på microSD-kort för BlackVuebilkameror är klass 10 eller U1, och att SD-kortet ska formateras som FAT32 [Windows] eller MS-DOS (FAT) [Mac OS], kan vi inte garantera den perfekta prestandan för kort från andra tillverkare, eftersom även kort med samma specifikationer kan variera från sats till sats.

Varje BlackVue-bilkamera levereras med ett original BlackVue microSD-kort. Om det saknas eller ersätts av ett microSD-kort från tredje part vid köpet, vänligen kontakta säljaren för att se till att du får ett äkta BlackVue microSD-kort.


Artikelnummer: 4914
Varan placeras nu i din kundvagn