BLACKVUE Bilkamera DR770X-1CH 64GB

Artikelnummer: 4951 Kategori:

Bilkamera med Sony STARVIS-sensor för Full HD 1080p med 60 bildrutor per sekund.

  • Sony STARVIS™-sensor i Full HD 1080p med 60 FPS och 139° vinkel
  • Inbyggd GPS och WiFi med LTE som tillval
  • BlackVue Cloud med fjärrvisning och kostnadsfri molnlagring
  • Inbyggd kollisions- och rörelsedetektering
  • Optimerad filhantering med överskrivningsskydd

3 999 kr Inkl. moms

Med den högpresterande bilkameran DR770X-1CH från BlackVue behöver du aldrig oroa dig för att missa avgörande detaljer i trafiken. Kameran har Sony STARVIS-sensor som spelar in i Full HD 1080p med 60 bildrutor per sekund vilket ger en oslagbar bildkvalitet. Bildsensorn producerar tydliga detaljer i alla typer av ljus, tack vare hög känslighet, brett dynamiskt omfång och BlackVues expertjustering av bildsignalprocessorn (ISP). Vinkeln på 139 grader ger en bred vy för att få med händelser på vägarna som sker vid sidorna av bilen, exempelvis omkörningar.

Bilkameran har inbyggd kollisions- och rörelsedetektering. Under körning upptäcker den inbyggda accelerometernden automatiskt kollisioner och plötsliga hastighetsförändringar. När fordonet är parkerat registrerar kameran också rörelser runt ditt fordon (i rörelse- och kollisiondetektionsläge). Alla videor taggas (normal, händelse, rörelse under parkeringsläge eller time lapse) så att du enkelt kan hitta relevanta videor i BlackVue Viewer för Windows och Mac OS eller BlackVue-appen för Android och iOS.

Blackvue DR770X-1CH är utrustad med GPS för att kunna visa bilens position på karta under videouppspelning. Kameran går att med WiFi koppla till med en smartphone eller surfplatta. Det går också enkelt att ansluta din bilkamera till BlackVues Cloudtjänst och övervaka ditt fordon från vilken plats som helst, när som helst via WiFi-hotspot hemma eller mobilt. Som tillval finns också anslutningsmöjlighet för LTE-modul via USB-porten för en ännu smidigare upplevelse av Cloudtjänsten.

Med BlackVue-appen kan du ansluta till din bilkamera och enkelt hantera dina videofiler. Du kan ändra inställningar och bläddra igenom dina filer på din mobil eller dator och titta på dina videor i realtid. Genom att ansluta bilkamerans microSD-kort till din dator kan du visa och säkerhetskopiera videor, exportera klipp, ta bort ljud osv. Web Viewer-funktionen ger dig möjligheten att hantera filerna från din molnanslutna bilkamera från vilken webbläsare som helst på blackvuecloud.com.

Med den inbyggda spänningsövervakningen kan kameran kopplas till fordonets säkringspanel utan extra tillbehör. Kameran byter automatiskt till parkeringsläge när tändningen stängs av och du slipper oroa dig för att batteriet ska ladda ur. Spänningsavstängning och timer kan ställas in i BlackVue-appen.

DR770X-1CH har en funktion för optimerad filhantering med överskrivningsskydd för upp till 50 händelsefiler (manuella eller utlöst av kollisioner) för att undvika överskrivning. Du kan välja att låta nya händelsefiler skriva över de gamla och därmed behålla de senaste 50. Ytterligare en behändig funktion är att BlackVuekameran  använder anpassade filsystem för att förbättra inspelningsstabiliteten och minska behovet av formatering av microSD-kortet. Om microSD-kortet av någon anledning inte skulle fungera som det ska, varnar din BlackVue dig.

Du kan när som helst och var som helst i världen ansluta till din bilkamera med BlackVue Cloud och njuta av funktioner som fjärrvisning och push-meddelanden till din telefon. Du kan säkerhetskopiera viktiga videor till den kostnadsfria molnlagringen och spela upp och ladda ner videor från din bilkameras minne eller molnet och även ha tvåvägs röstkommunikation med föraren från appen genom BlackVues inbyggda högtalare och mikrofon.

Blackvue DR770X-1CH är utrustad med en touchsensor för att manuellt starta inspelning, en formateringsknapp och plats för mikroSD-kort med enkel åtkomst. För att förhindra stöld och manipulation kan du välja till ett speciellt monteringsfäste, BTC-1C, som blockerar tillgången till mikroSD-kortplatsen och kabelförbindelserna. DR770X-1CH, med en kanal, har också en port för att kunna ansluta en sekundär kamera om du skulle vilja uppgradera i framtiden. Med en Blackvue DR770X-1CH kan du lita på att du får högsta kvalitet, skydd och dokumentering i trafiken.

Ytterligare information

Vikt 0,66 kg
Dimensioner 10 × 17 × 12,5 cm

Relaterade produkter

Få vårt nyhetsbrev